ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

Η MANDYNAMIC ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 2022

Η MANDYNAMIC συμμετέχει δυναμικά στις Ημέρες Καριέρας 2022 που θα πραγματοποιηθούν στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, 8-9 Οκτωβρίου, 10:00 - 18:00.

Οι εκπρόσωποι της εταιρείας ανυπομονούν να γνωρίσουν τους υποψηφίους σε σύντομες 1:1 συνεντεύξεις στο Περίπτερο της MANDYNAMIC, Νο 303, που θα βρίσκεται στην Αίθουσα Συνεντεύξεων (Κτίριο: ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟ), να τους ενημερώσουν για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και να τους βοηθήσουν να βρουν τη δουλειά που τους ταιριάζει.

Οι υποψήφιοι, εργαζόμενοι και μη, που αισθάνονται έτοιμοι να κάνουν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα, μπορούν να γίνουν μέλη της ομάδας της MANDYNAMIC, λαμβάνοντας παράλληλα μέρος στον διαγωνισμό του MD Club και να κερδίσουν μεγάλα δώρα.

Η MANDYNAMIC, με ενεργές θέσεις εργασίας σε όλους τους κλάδους της οικονομίας, παρέχει ευκαιρίες απασχόλησης, δίνοντας έμφαση στην επαγγελματική εξέλιξη των υποψηφίων.

Οι Ημέρες Καριέρας είναι ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στον χώρο της αγοράς εργασίας και αποτελούν θεσμό-πρότυπο, καθώς συμβάλλουν στην ανάπτυξη της απασχόλησης και στη μείωση του χάσματος των δεξιοτήτων (skills gap) στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες για το event: https://resources.kariera.gr/events/career-days-2022/

Να είστε όλοι εκεί!

x

αναφορά προβλήματος

η εμπειρία σας στην ιστοσελίδα είναι σημαντική για εμάς! αποστολή ανώνυμων στοιχείων χρήστη (?)
συμφωνώ με του όρους χρήσης

Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook