ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ MANDYNAMIC ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, επισκέφθηκε τα γραφεία της MANDYNAMIC στην Αθήνα στο πλαίσιο συνάντησης που διοργάνωσε η εταιρεία προς τιμήν του την Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023. Συνεργάτες της εταιρείας, επιχειρηματίες διαφόρων κλάδων και εκπρόσωποι θεσμικών φορέων τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, στην οποία απηύθυνε χαιρετισμό ο Υπουργός.

Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, Βουλευτής Βορείου Τομέα Β’ Αθηνών και Αντιπρόεδρος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, δήλωσε: «Πριν από τέσσερα χρόνια, όταν αναλάβαμε τη διακυβέρνηση, βασικό αίτημα της κοινωνίας ήταν η εύρεση εργασίας για τους ανέργους, σήμερα βασικό αίτημα αποτελεί η εύρεση εργαζομένων για τις  επιχειρήσεις. Είμαι περήφανος, ως ο καθ’ ύλην αρμόδιος, γιατί εν μέσω των πιο αντίξοων συνθηκών που θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε, πετύχαμε σημαντικό έργο και σε αυτόν τον τομέα. Είναι γεγονός ότι υπάρχει αυτήν τη στιγμή έλλειμμα προσωπικού και στην επίλυση του θέματος αυτού συμβάλλει η MANDYNAMIC».

O Πρόεδρος, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της MANDYNAMIC, κ. Πέτρος Νίκου, ευχαρίστησε τον Υπουργό για την παρουσία του και τόνισε ότι: «Η εύλογη μείωση της φορολόγησης από την Κυβέρνηση ήταν καθοριστικής σημασίας για τις επιχειρήσεις, καθώς τους έδωσε τη δυνατότητα να επενδύσουν στην ανάπτυξή τους». Ο Υπουργός ρώτησε τον κ. Νίκου για την πορεία της εταιρείας τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς ο ίδιος είχε εγκαινιάσει τα νέα γραφεία της MANDYNAMIC στην Αθήνα το 2021, και ο κ. Νίκου τόνισε ότι η παρουσία του έφερε τύχη στην εταιρεία και είχε εντυπωσιακά ανοδική πορεία. Ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε σχετικά: «Έχουμε συμβάλλει σε αυτήν την επιτυχία με την αύξηση των επενδύσεων και την ανάπτυξη της οικονομίας, που έχει ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη των επιχειρήσεων».

Στη συνέχεια, έλαβε το λόγο και ο κ. Ιωάννης Δαβερώνης, Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕΣΕ και Πρόεδρος της Ένωσης Εστιατορίων Αττικής, ο οποίος σημείωσε: «Από την πλευρά της εστίασης είχαμε μία εξαιρετική συνεργασία με τον Υπουργό, ο οποίος στάθηκε δίπλα μας. Εν μέσω πανδημίας συζητήσαμε τα προβλήματα και βρήκαμε λύσεις, με ενέργειες της Κυβέρνησης στηρίξαμε τις 80.000 επιχειρήσεις και τους 350.000 εργαζόμενους της εστίασης. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Νίκου και τη MANDYNAMIC για την προσπάθεια που καταβάλλει η εταιρεία για τη στήριξη του κλάδου».  

x

αναφορά προβλήματος

η εμπειρία σας στην ιστοσελίδα είναι σημαντική για εμάς! αποστολή ανώνυμων στοιχείων χρήστη (?)
συμφωνώ με του όρους χρήσης