ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

ΔΥΝΑΜΙΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ MANDYNAMIC ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 2022

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της MANDYNAMIC στις Ημέρες Καριέρας 2022 που

πραγματοποιήθηκαν στις 8 και 9 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με την παρουσία περισσοτέρων από 4.000 υποψηφίων και 89 εταιρειών, εκπαιδευτικών οργανισμών και φορέων.

Η MANDYNAMIC πραγματοποίησε στο περίπτερό της περισσότερες από 400 1:1 συνεντεύξεις με υποψηφίους πολλών ειδικοτήτων. Οι εκπρόσωποι της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας, τις τάσεις της αγοράς εργασίας και τις δεξιότητες που απαιτούνται, προκειμένου να βρουν την θέση που τους ταιριάζει και να χαράξουν μια υγιή επαγγελματική πορεία.

Παράλληλα, η MANDYNAMIC έδωσε την ευκαιρία στους υποψηφίους να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό του MD Club και να κερδίσουν μεγάλα δώρα.

O Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Ανάπτυξης της εταιρείας, κ. Ιωάννης Μπουζούρης, υπογράμμισε: “Tο ενδιαφέρον των υποψηφίων για την MANDYNAMIC ήταν ιδιαίτερα έντονο, γεγονός που αποτυπώνεται τόσο στον αριθμό, όσο και στην ποιότητα των συνεντεύξεων που πραγματοποιήθηκαν και μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Ευχαριστούμε όλους τους υποψήφιους για την εμπιστοσύνη τους στην εταιρεία μας. Η MANDYNAMIC έχει εδραιωθεί στον κλάδο της διάθεσης προσωπικού και της εύρεσης εργασίας  και είμαστε έτοιμοι να καθορίσουμε τις εξελίξεις στο νέο, δυναμικό και εξαιρετικά ενδιαφέρον περιβάλλον που διαμορφώνεται”.

Η MANDYNAMIC είναι η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία απασχόλησης ανθρώπινου δυναμικού, που εξειδικεύεται στα πεδία της αναζήτησης και της εκμίσθωσης προσωπικού. Στην πολυετή λειτουργία της, η εταιρεία έχει εξυπηρετήσει αποτελεσματικά περισσότερες από 3.000 επιχειρήσεις και έχει διαθέσει πάνω από 45.000 εργαζόμενους. Το έμπειρο προσωπικό της σε Αθήνα και Έδεσσα και το διευρυμένο δίκτυό της καλύπτουν όλη την Ελλάδα και όλους τους κλάδους εργασίας. 

x

αναφορά προβλήματος

η εμπειρία σας στην ιστοσελίδα είναι σημαντική για εμάς! αποστολή ανώνυμων στοιχείων χρήστη (?)
συμφωνώ με του όρους χρήσης