ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

H MANDYNAMIC ΣΤΟ ATHENS COFFEE FESTIVAL

Η MANDYNAMIC συμμετέχει δυναμικά στο Athens Coffee Festival, που διοργανώνεται στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, 24-26 Σεπτεμβρίου 2022 και θα υποδεχθεί τους επισκέπτες στο περίπτερό της, Νο 61.

Το Athens Coffee Festival είναι μία μεγάλη γιορτή για τον καφέ και την κουλτούρα του, η οποία απευθύνεται εξίσου στους επαγγελματίες του κλάδου, τους home barista αλλά και το ευρύ καταναλωτικό κοινό.

Τα στελέχη της MANDYNAMIC θα υποδεχθούν τις επιχειρήσεις όλων των κλάδων, συμπεριλαμβανομένου του κλάδου της εστίασης, που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες της εταιρείας, όσον αφορά την αναζήτηση και διάθεση ανθρώπινου δυναμικού. 

Οι επισκέπτες του Φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το περίπτερο της εταιρείας και να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό του MDClub, και σε ειδικές κληρώσεις, κερδίζοντας πλούσια δώρα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν:

Να δουν την πλήρη λίστα των εκθετών εδώ.

Να ενημερωθούν για τον καφέ στην Ελλάδα εδώ.

Να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους για τον καφέ εδώ.

Σε μία περίοδο που η αγορά της εστίασης βρίσκεται σε φάση διαρκούς εξέλιξης, η MANDYNAMIC αποτελεί σημείο αναφοράς για τους επαγγελματίες του κλάδου, αλλά και το ευρύ κοινό που ενδιαφέρεται να γνωρίσει τις ευέλικτες λύσεις που είναι διαθέσιμες στην αγορά εργασίας.

FOLLOW US

Facebook Instagram Linkedin

x

αναφορά προβλήματος

η εμπειρία σας στην ιστοσελίδα είναι σημαντική για εμάς! αποστολή ανώνυμων στοιχείων χρήστη (?)
συμφωνώ με του όρους χρήσης