ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

ΔΥΝΑΜΙΚΑ H MANDYNAMIC ΣΤO COFFEE FESTIVAL 2022

Η MANDYNAMIC συμμετείχε δυναμικά στο Athens Coffee Festival, που πραγματοποιήθηκε από τις 24 έως τις 26 Σεπτεμβρίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, για 6η συνεχή χρονιά.

Με 19.800 επισκέπτες και 100 εκθέτες το Athens Coffee Festival αποτέλεσε σημείο συνάντησης των  επαγγελματιών του καφέ και της εστίασης. Το περίπτερο της MANDYNAMIC κέντρισε το ενδιαφέρον των επισκεπτών, οι οποίοι θέλησαν να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες και τις λύσεις που παρέχει η εταιρεία στις επιχειρήσεις του κλάδου, όσον αφορά την αναζήτηση και διάθεση ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης προσωπικού.

Μεγάλο ενδιαφέρον έδειξαν και οι εργαζόμενοι του κλάδου, έμπειροι και μη, για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στις επιχειρήσεις του κλάδου που συνεργάζονται με την MANDYNAMIC. Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, πραγματοποιήθηκαν σύντομες συνεντεύξεις με υποψηφίους που εργάζονται στον χώρο της εστίασης και του καφέ, οι οποίοι αναζητούν εργασία ή είναι έτοιμοι να πραγματοποιήσουν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα.  

Παράλληλα, οι επισκέπτες του περιπτέρου της MANDYNAMIC είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στον διαγωνισμό του MD Club και να κερδίσουν πλούσια δώρα. Η μεγάλη κλήρωση για το μεγάλο δώρο, ένα Hyundai i10 θα πραγματοποιηθεί στις 30/12/22!

O Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Ανάπτυξης της εταιρείας, κ. Ιωάννης Μπουζούρης, σχολίασε: “Η συμμετοχή μας στο Coffee Festival πραγματοποιήθηκε για πρώτη χρονιά, προκειμένου να είμαστε κοντά στους επαγγελματίες της εστίασης και του καφέ που μας εμπιστεύονται εδώ και χρόνια. Η παρουσία μας ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική, καθώς είδαμε τις εξελίξεις στον χώρο του καφέ και μας δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουμε με τους ενδιαφερόμενους για τις ολοκληρωμένες λύσεις που παρέχει η εταιρεία μας στον ευαίσθητο και κρίσιμο για την βιωσιμότητα κάθε επιχείρησης τομέα της αναζήτησης και διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού”.

Η MANDYNAMIC είναι η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία απασχόλησης ανθρώπινου δυναμικού, που εξειδικεύεται στα πεδία της αναζήτησης και της εκμίσθωσης προσωπικού. Στην πολυετή λειτουργία της, η εταιρεία έχει εξυπηρετήσει αποτελεσματικά περισσότερες από 3.000 επιχειρήσεις και έχει διαθέσει πάνω από 45.000 εργαζόμενους. Το έμπειρο προσωπικό της σε Αθήνα και Έδεσσα και το διευρυμένο δίκτυό της καλύπτουν όλη την Ελλάδα και όλους τους κλάδους εργασίας. 

x

αναφορά προβλήματος

η εμπειρία σας στην ιστοσελίδα είναι σημαντική για εμάς! αποστολή ανώνυμων στοιχείων χρήστη (?)
συμφωνώ με του όρους χρήσης