ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

Η MANDYNAMIC ΣΤΟ JOB FESTIVAL 2022, Σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη  

Η MANDYNAMIC έδωσε δυναμικά το παρόν στο Job Festival 2022, που διοργανώθηκε ταυτόχρονα σε Αθήνα, στο Ζάππειο Μέγαρο και Θεσσαλονίκη, στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης, στο περιθώριο της έκθεσης Philoxenia 2022, από τις 18 έως τις 19 Νοεμβρίου 2022.  

Οι εκπρόσωποι της εταιρείας υποδέχτηκαν υποψηφίους διαφόρων ειδικοτήτων και πραγματοποίησαν ποιοτικές 1:1 συνεντεύξεις, προκειμένου να τους γνωρίσουν καλύτερα και να μπορέσουν να τους προτείνουν τη θέση εργασίας που τους ταιριάζει.

O Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Ανάπτυξης της εταιρείας, κ. Ιωάννης Μπουζούρης, σχολίασε: «Η προσέλευση υποψηφίων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική και τους ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη τους. Η MANDYNAMIC συμμετέχει σε πρωτοβουλίες προσέλκυσης ταλέντων, όπως το Job Festival, με γνώμονα πάντα την αποτελεσματική σύνδεση των υποψηφίων, όλων των ειδικοτήτων, με την αγορά εργασίας.»

Η MANDYNAMIC είναι η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία απασχόλησης ανθρώπινου δυναμικού, που εξειδικεύεται στα πεδία της αναζήτησης και της εκμίσθωσης προσωπικού. Στην πολυετή λειτουργία της, η εταιρεία έχει εξυπηρετήσει αποτελεσματικά περισσότερες από 3.000 επιχειρήσεις και έχει διαθέσει πάνω από 45.000 εργαζόμενους. Το έμπειρο προσωπικό της σε Αθήνα και Έδεσσα και το διευρυμένο δίκτυό της καλύπτουν όλη την Ελλάδα και όλους τους κλάδους εργασίας. 

x

αναφορά προβλήματος

η εμπειρία σας στην ιστοσελίδα είναι σημαντική για εμάς! αποστολή ανώνυμων στοιχείων χρήστη (?)
συμφωνώ με του όρους χρήσης

Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook