ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

Όροι διαγωνισμού

Ανακοινώνουμε δωρεάν διαγωνισμό που απευθύνεται σε όλους, με μόνη προϋπόθεση την εγγραφή στο «MD Club» και αφορά την κοινοποίηση θέσεων εργασίας των συμμετεχόντων στους φίλους τους στα διάφορα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Οι συμμετοχές στην κλήρωση για κάθε διαγωνιζόμενο θα είναι αντίστοιχες των κοινοποιήσεων θέσεων εργασίας που θα πραγματοποιεί αυτός σε διαφορετικά κάθε φορά άτομα, χωρίς κανένα όριο. 

Ο διαγωνισμός θα έχει διάρκεια μέχρι το τέλος του έτους 2022 και οι κληρώσεις θα γίνουν στις 15 Ιουλίου, 31 Αυγούστου και 14 Οκτωβρίου, οπότε και θα κληρωθούν: 1) Ένα ταξίδι στην Ρώμη για δύο άτομα διάρκειας τριών διανυκτερεύσεων (4 ημέρες) το οποίο θα περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια από και προς την Ρώμη και έξοδα του ξενοδοχείου έως διακόσια ευρώ το δίκλινο δωμάτιο ανά διανυκτέρευση, 2) Δύο διανυκτερεύσεις στο Ναύπλιο, Χαλκιδική, Κατερίνη για δύο άτομα που θα περιλαμβάνει τα έξοδα δίκλινου δωματίου με ανώτατο όριο τα διακόσια ευρώ ανά διανυκτέρευση, 3) Ένα τηλέφωνο iPhone 13, 4)  Δύο τηλέφωνα Samsung A52 και 5) Από εκατό ευρώ σε μετρητά για δέκα άτομα.   

Στις 30 Δεκεμβρίου 2022 θα κληρωθεί ένα καινούριο αυτοκίνητο HYUNDAI i10 (fresh),

Η κλήρωση θα γίνεται τις αντίστοιχες παραπάνω ημερομηνίες στα γραφεία της εταιρείας MANDYNAMIC και θα τηρηθούν όλες οι νόμιμες προϋποθέσεις που θα διασφαλίσουν την αξιοπιστία και ακεραιότητα της κλήρωσης, η δε παραλαβή των δώρων θα γίνεται από το γραφεία της MANDYNAMIC και θα κοινοποιηθούν τα στοιχεία του εκάστοτε τυχερού στα μέσα μαζικής δικτύωσης της εταιρείας αφού πρώτα ελεγχθούν τα στοιχεία ταυτότητας του τυχερού και το σχετικό αποδεικτικό της συμμετοχής που κληρώθηκε.

Οι ακριβείς όροι και προϋποθέσεις του διαγωνισμού βρίσκονται κατατεθειμένοι στο Γραφείο της συμβολαιογράφου Ελένης Σιπάκη, Στουγιαννάκη Ε. 6, 58200, Τηλ:. +302381025355.

Γίνεται μνεία ότι έχουν τηρηθεί όλοι οι νόμιμοι όροι, διατάξεις και προϋποθέσεις περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό.  

x

αναφορά προβλήματος

η εμπειρία σας στην ιστοσελίδα είναι σημαντική για εμάς! αποστολή ανώνυμων στοιχείων χρήστη (?)
συμφωνώ με του όρους χρήσης