Συχνές ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις

Όλες οι υπηρεσίες προς εύρεση εργασίας στην MANDYNAMIC είναι απολύτως ΔΩΡΕΑΝ.  Ως υποψήφιος η συνεργασία μαζί με την εταιρία μας  δεν κοστίζει τίποτα ακόμα και αν σας βρούμε την δουλειά που σας ταιριάζει. Επιπλέον δωρεάν υπηρεσίες είναι η βοήθεια κατασκευής του βιογραφικού σας, συμβουλές για την συνέντευξη καθώς και η συμβουλευτική καριέρας.

Η διαδικασία ξεκινά με την καταχώρηση του βιογραφικού σας ή κάνοντας αίτηση για κάποια θέση μέσω της ιστοσελίδας μας www.mandynamic.gr . Εφόσον διαπιστωθεί ότι ταιριάζετε σε κάποια από τις ανοιχτές θέσεις εργασίας μας, ένας από τους συμβούλους μας θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αρχική συνάντηση-συνέντευξη (είτε στα γραφεία μας είτε τηλεφωνικώς).

Κύρια θέματα της συνέντευξης αφορούν  για τις δεξιότητές σας, την εμπειρία σας και τους επαγγελματικούς σας στόχους. Η συζήτηση θα περιλαμβάνει επίσης ανάλυση του βιογραφικού σας. Κατόπιν πραγματοποιείται μια σύντομη αξιολόγηση και διερεύνηση των συστάσεων που υπάρχουν από προηγούμενες επαγγελματικές συνεργασίες.

Οι τρόποι για να κάνετε αίτηση είναι δύο. Είτε κάνοντας αναζήτηση στις θέσεις που υπάρχουν διαθέσιμες, διαλέγοντας εκείνες που σας ενδιαφέρουν  είτε επιλέγοντας την απλή εγγραφή για καταχώριση του βιογραφικού σας στη βάση μας για μελλοντικές θέσεις.