περιγραφή εργασίας:
Προσλαμβάνουμε Σερβιτόρους για ξενοδοχειακές μονάδες και εστιατόρια με ανθρωποκεντρική προσέγγιση του πελάτη και αίσθημα ευθύνης, για Σύβοτα Θεσπρωτίας, Λέρο, Τορώνη Χαλκιδικής
Αρμοδιότητες
- Επικοινωνία με τον αρχιμάγειρα για το μενού ημέρας ή τυχόν αλλαγές στο μενού
- Πολύ καλή γνώση του μενού του εστιατορίου, όπως και τη λίστα οινοπνευματωδών ποτών του καταστήματος
- Οργάνωση του πόστου του, επικοινωνία με τους άλλους σερβιτόρους για τον τρόπο που θα εποπτεύουν τον χώρο εργασίας τους
- Συνεργασία με τον βοηθό σερβιτόρου
- Υποδοχή/Καλωσόρισμα του πελάτη με φιλικό τρόπο
- Ενημέρωση πελατών για το μενού, προτάσεις επιλογών και συνδυασμούς πιάτων με ποτών με τρόπο φιλικό και διακριτικό χωρίς διάθεση επιβολής της γνώμης
- Συνεργασία με τα υπόλοιπα πόστα για την άμεση παράδοση της παραγγελίας στους μάγειρες και την έναρξη της προετοιμασίας
- Φροντίδα για την ικανοποίηση του πελάτη (φαγητό και εξυπηρέτηση)
- Υπεύθυνος για την εξόφληση του κάθε τραπεζιού που αναλαμβάνει την εξυπηρέτησή του και για το ταμείο του
- Τακτοποίηση των τραπεζιών στο τέλος της βάρδιας
- Συνεργασία με τον προϊστάμενο για τυχόν ελλείψεις και άμεση αναπλήρωσή τους
- Προηγούμενη εμπειρία στην αντίστοιχη θέση
- Καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας
- Εξοικείωση στην χρήση PDA (Ηλεκτρονική Παραγγελιοληψία)
- Γνώση Η/Υ
- Ευγένεια και φιλική διάθεση
- Προσανατολισμός στην εξυπηρέτηση του πελάτη
- Αντιληπτική ικανότητα, ευστροφία
- Ικανότητα εργασίας υπό πίεση
- Επαγγελματική εμφάνιση
- Συνέπεια και επαγγελματισμός
- Άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες
- Πνεύμα συνεργασίας & ομαδικότητα
- Ανεπτυγμένο αίσθημα ευθύνης
- Ανταγωνιστικός Μισθός
- Σταθερές ώρες εργασίας
- Διαμονή (δίκλινο δωμάτιο)
- Διατροφή
- Πλήρης Ασφάλιση