ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ: Η MANDYNAMIC ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ

Η MANDYNAMIC συμμετείχε με επιτυχία στις Ημέρες Καριέρας που διοργάνωσαν τρία μεγάλα ελληνικά Πανεπιστήμια.  

Την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 οι εκπρόσωποι της εταιρείας έδωσαν το παρόν στις  "Ημέρες Καριέρας 2023 – Skyrocket your career" του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ), που πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο CAPSIS, στη Θεσσαλονίκη.

Οι φοιτητές, -τριες και απόφοιτοι του Πανεπιστημίου είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν  κατ’ ιδίαν 15λεπτες συναντήσεις με τους εκπροσώπους της εταιρείας και να συζητήσουν για τις διαθέσιμες θέσεις και το αντικείμενο εργασίας που τους ενδιαφέρει.

Το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (EAΠ) διοργάνωσε με τη σειρά του Ημέρες Καριέρας στη Θεσσαλονίκη στις 5 και 6 Μαΐου 2023, στο ξενοδοχείο CAPSIS.

Η Παρασκευή, 5 Μαΐου 2023 ήταν αφιερωμένη στη Δικτύωση των Αποφοίτων του Πανεπιστημίου, αλλά και στην παρουσίαση ειδικού session για την "Επιχειρηματικότητα με Επίκεντρο τον Άνθρωπο" σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Το Σάββατο, 6 Μαΐου 2023 ήταν αφιερωμένο στη "Δικτύωση με τις Επιχειρήσεις", όπου φοιτητές,-τριες και απόφοιτοι των Προγραμμάτων Σπουδών του ΕΑΠ και των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του ΚΕΔΙΒΙΜ ΕΑΠ είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε συνέντευξη επιλογής προσωπικού και να εξοικειωθούν με τις διαδικασίες εύρεσης εργασίας, πραγματοποιώντας συνεντεύξεις με εκπροσώπους και της MANDYNAMIC.

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) οργάνωσε, επίσης, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τις  "Ημέρες Καριέρας 2023" το τριήμερο 3 έως 5 Μαΐου 2023, συμβάλλοντας  στην διευκόλυνση της πρόσβασης των φοιτητών/τριων και αποφοίτων όλων των Προγραμμάτων Σπουδών του Ιδρύματος στην αγορά εργασίας, αλλά και στην υποστήριξη της διαδικασίας μετάβασης τους από τις σπουδές στον επαγγελματικό στίβο.

Την Παρασκευή, 5 Μαΐου, ο Recruitment Manager της MANDYNAMIC, κ. Ανδρέας Μάντης, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στους φοιτητές και αποφοίτους του Πανεπιστημίου την εταιρεία και να τους δείξει πώς μπορούν να κάνουν "Το πρώτο βήμα στην αγορά εργασίας".

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση εδώ:

Μέσα από τις Ημέρες Καριέρας δόθηκε η δυνατότητα σε φοιτητές, -τριες και αποφοίτους των Πανεπιστημίων να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στην αγορά εργασίας, να γνωρίσουν επιχειρήσεις, στις οποίες θα επιθυμούσαν να εργαστούν, και να αποκτήσουν μία άμεση βιωματική εμπειρία, μέσω της επαφής τους με τα στελέχη των επιχειρήσεων και τις διαδικασίες συνεντεύξεων και πρόσληψης.

Το ενδιαφέρον των φοιτητών και των τριών Πανεπιστημίων ήταν αυξημένο, όσο και ο ενθουσιασμός των νέων ανθρώπων για την είσοδό τους στην αγορά εργασίας.

Η MANDYNAMIC θα είναι δίπλα τους στο ξεκίνημα της καριέρας τους, καθώς και στα επόμενα βήματά τους.

x

αναφορά προβλήματος

η εμπειρία σας στην ιστοσελίδα είναι σημαντική για εμάς! αποστολή ανώνυμων στοιχείων χρήστη (?)
συμφωνώ με του όρους χρήσης