ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

H MANDYNAMIC συμμετείχε στις Ημέρες Απασχόλησης +Ergasia

H MANDYNAMIC συμμετείχε στις ημέρες απασχόλησης +Ergasia που διοργανώθηκαν από το Odyssea και το SolidarityNow, στις 16 & 17 Φεβρουαρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηνών, με σκοπό τη προώθηση των ισότιμων ευκαιριών στην εργασία.

300+ συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με μεγάλες επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων και να να ενημερωθούν για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας.

Η ομάδα της MANDYNAMIC πραγματοποίησε με επιτυχία δεκάδες 1:1 συνεντεύξεις και πολλοί από τους υποψηφίους αυτούς είχαν ήδη την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τις επιχειρήσεις που τους ενδιαφέρουν.

Η Odyssea είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που υποστηρίζει χωρίς διακρίσεις, ευάλωτους νέους, ηλικίας 18-34 ετών, που δεν έχουν εκπαίδευση, απασχόληση ή κατάρτιση, ανθρώπους με χαμηλά εισοδήματα καθώς και πρόσφυγες και μετανάστες, να έχουν πρόσβαση σε ευκαιρίες εκπαίδευσης και απασχόλησης στην κοινωνία.

Το SolidarityNow είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που ιδρύθηκε το 2013 για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πιο ευάλωτων και περιθωριοποιημένων ομάδων της κοινωνίας μας, χωρίς διακρίσεις. Εδώ και 10 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, δουλεύουν καθημερινά για έναν κόσμο αλληλεγγύης, ελπίδας και ανεκτικότητας, όπου οι άνθρωποι ζουν με αξιοπρέπεια και ασφάλεια.

Οι πρωτοβουλίες του σωματείου για δράσεις και προγράμματα αφορούν 4 άξονες προτεραιότητας: 1. Εκπαίδευση για όλους χωρίς αποκλεισμούς 2. Δημιουργία ευκαιριών πρόσβασης στην αγορά εργασίας 3.Κοινωνική προστασία, ένταξη, συμπερίληψη 4. Πρόσβαση στη δικαιοσύνη και προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

x

αναφορά προβλήματος

η εμπειρία σας στην ιστοσελίδα είναι σημαντική για εμάς! αποστολή ανώνυμων στοιχείων χρήστη (?)
συμφωνώ με του όρους χρήσης