ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ATHENS COFFEE FESTIVAL 2023

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της MANDYNAMIC στο Athens Coffee Festival 2023, που πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι.

Σε ένα κυριολεκτικά θερμό τριήμερο, από τις 23 έως τις 25 Σεπτεμβρίου, οι χιλιάδες επισκέπτες που πέρασαν την πύλη της Τεχνόπολης είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το περίπτερό της εταιρείας, στο Νο 68.

Οι επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης και του καφέ, τόσο οι επιχειρηματίες, όσο και οι εργαζόμενοι, έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες της MANDYNAMIC, μοιράστηκαν με τα στελέχη της εταιρείας τις ανησυχίες τους και περιέγραψαν τις ανάγκες τους, τις οποίες ανέλαβε να καλύψει η εταιρεία.

Κάνοντας τον απολογισμό της καλοκαιρινής σαιζόν, καθώς βαδίζει στο τέλος της, βασικά θέματα συζήτησης αποτέλεσαν η έλλειψη προσωπικού και η ανάγκη για αναζήτηση καταρτισμένου ανθρώπινου δυναμικού, οι αλλαγές στα εργασιακά και ασφαλιστικά ζητήματα και η ανάγκη εύρεσης ενός αξιόπιστου και έμπειρου συνεργάτη. 

Η MANDYNAMIC επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά ότι μπορεί να παρέχει τις ολοκληρωμένες λύσεις που αναζητούν οι επιχειρήσεις.

x

αναφορά προβλήματος

η εμπειρία σας στην ιστοσελίδα είναι σημαντική για εμάς! αποστολή ανώνυμων στοιχείων χρήστη (?)
συμφωνώ με του όρους χρήσης