ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

EΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ MANDYNAMIC ΣΤΗ PHILOXENIA 2022

Με επιτυχία στέφθηκε η παρουσία της MANDYNAMIC στη Διεθνή Έκθεση Philoxenia 2022 που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου 2022. Κατά τη διάρκεια αυτού του δυναμικού και παραγωγικού εκθεσιακού τριημέρου, οι επισκέπτες της έκθεσης, που ξεπέρασαν τους 24.000, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το περίπτερο της MANDYNAMIC στο κτίριο 13, stand C19 και συγχρόνως, το infodesk της εταιρείας στο περίπτερο του Δήμου Έδεσσας στο κτίριο 15 και να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες της.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, η MANDYNAMIC πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων και αφουγκράσθηκε τα ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες του τουρισμού και της εστίασης. Οι εκπρόσωποι της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους για τις λύσεις που προσφέρει η εταιρεία στο νευραλγικό κομμάτι της αναζήτησης και διάθεσης προσωπικού στους συγκεκριμένους κλάδους, μεταξύ άλλων.  

O Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Ανάπτυξης της εταιρείας, κ. Ιωάννης Μπουζούρης, υπογράμμισε: “Η δυναμική παρουσία της MANDYNAMIC στην έκθεση Philoxenia έχει για εμάς ιδιαίτερη σημασία, καθώς οι κλάδοι του τουρισμού και της εστίασης έχουν βαρύνουσα σημασία για την εταιρεία μας. Η μεγάλη επισκεψιμότητα του περιπτέρου μας και το έντονο ενδιαφέρον των επαγγελματιών μας ικανοποιούν ιδιαίτερα και μας επιφορτίζουν με ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και βέλτιστων λύσεων που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες τους”.

Η MANDYNAMIC είναι η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία απασχόλησης ανθρώπινου δυναμικού, που εξειδικεύεται στα πεδία της αναζήτησης και της εκμίσθωσης προσωπικού. Στην πολυετή λειτουργία της, η εταιρεία έχει εξυπηρετήσει αποτελεσματικά περισσότερες από 3.000 επιχειρήσεις και έχει διαθέσει πάνω από 45.000 εργαζόμενους. Το έμπειρο προσωπικό της σε Αθήνα και Έδεσσα και το διευρυμένο δίκτυό της καλύπτουν όλη την Ελλάδα και όλους τους κλάδους εργασίας. 

x

αναφορά προβλήματος

η εμπειρία σας στην ιστοσελίδα είναι σημαντική για εμάς! αποστολή ανώνυμων στοιχείων χρήστη (?)
συμφωνώ με του όρους χρήσης

Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook