ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

H MANDYNAMIC ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ HORECA 2023

Η MANDYNAMIC συμμετέχει στη διεθνή έκθεση HORECA 2023, την κορυφαία εμπορική συνάντηση για τους κλάδους της Φιλοξενίας και της Μαζικής Εστίασης, που διοργανώνεται 10-13 Φεβρουαρίου 2023, στο Εκθεσιακό Κέντρο METROPOLITAN EXPO, στην Αθήνα.

Οι επισκέπτες της έκθεσης, ιδιοκτήτες και στελέχη ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων, εστιατορίων, επιχειρήσεων καφεστίασης, αρτοζαχαροπλαστείων, αλλά και της οργανωμένης λιανικής, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το περίπτερο της MANDYNAMIC στο Hall 3, Stand D36.

Τα στελέχη της εταιρείας θα είναι στη διάθεση των επαγγελματιών του κλάδου για να παρουσιάσουν τις ολοκληρωμένες λύσεις της MANDYNAMIC στην αναζήτηση και διάθεση προσωπικού και να τους ενημερώσουν για τις τελευταίες εξελίξεις και τις  νέες τάσεις στην αγορά εργασίας.

To Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2023, στις 12:00 μ.μ., ο Εμπορικός Διευθυντής της MANDYNAMIC, κ. Ιωάννης Μπουζούρης, θα μιλήσει στο HORECA Lab στο Hall 1, με θέμα:

«Προσωπικό Εστίασης: Εκπαίδευση, μισθοί, κίνητρα για πιστούς συνεργάτες».

Πληροφορίες για το HORECA Lab

Με 500 εκθέτες σε 50.000 τμ. και με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, η HORECA 2023 είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσει το ενδιαφέρον επιχειρήσεων που θέλουν να είναι ενημερωμένες και ανταγωνιστικές.

Για περισσότερες πληροφορίες

HORECA WEB APP

 

_______________

Η MANDYNAMIC είναι η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία απασχόλησης ανθρώπινου δυναμικού, που εξειδικεύεται στα πεδία της αναζήτησης και της εκμίσθωσης προσωπικού. Στην πολυετή λειτουργία της, η εταιρεία έχει εξυπηρετήσει αποτελεσματικά περισσότερες από 3.000 επιχειρήσεις και έχει διαθέσει πάνω από 45.000 εργαζόμενους. Το έμπειρο προσωπικό της σε Αθήνα και Έδεσσα και το διευρυμένο δίκτυό της καλύπτουν όλη την Ελλάδα και όλους τους κλάδους εργασίας.

x

αναφορά προβλήματος

η εμπειρία σας στην ιστοσελίδα είναι σημαντική για εμάς! αποστολή ανώνυμων στοιχείων χρήστη (?)
συμφωνώ με του όρους χρήσης

Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook