ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

H ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ MANDYNAMIC ΣΤΗΝ ΔΕΘ 2023

Ολοκληρώθηκε η 87η ΔΕΘ που πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2023, στο εκθεσιακό κέντρο της Helexpo στη Θεσσαλονίκη.  

Οι εκπρόσωποι της MANDYNAMIC υποδέχθηκαν στο περίπτερο της εταιρείας πλήθος επισκεπτών, εκπροσώπων επιχειρήσεων διαφόρων κλάδων, λογιστών και θεσμικών φορέων, οι οποίοι εξέφρασαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει η εταιρεία για τα εργασιακά και ασφαλιστικά ζητήματα, λόγω της σημαντικής της εμπειρίας στη αναζήτηση και διάθεση ανθρώπινου δυναμικού.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού, αυξημένο ήταν το ενδιαφέρον των επισκεπτών για το ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ, τις ψηφιακές κάρτες εργασίας και το ξεπάγωμα των τριετιών, θέματα τα οποία έχει προσεγγίσει η MANDYNAMIC με ιδιαίτερη προσοχή.  

Το περίπτερο της εταιρείας επισκέφθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, η Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης για θέματα Πολιτισμού και Τουρισμού, κα. Μαρία Καραγιάννη, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, κ. Α. Καπνοπώλης, καθώς και ξένοι διπλωμάτες.  

x

αναφορά προβλήματος

η εμπειρία σας στην ιστοσελίδα είναι σημαντική για εμάς! αποστολή ανώνυμων στοιχείων χρήστη (?)
συμφωνώ με του όρους χρήσης