ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ WORKSHOP ΣΤΟ ERASMUS LEADERS 2023

Η MANDYNAMIC διοργάνωσε ένα ενδιαφέρον Workshop με θέμα Το πρώτο βήμα στην αγορά εργασίας στο πλαίσιο της συμμετοχής της εταιρείας στις Ημέρες Καριέρας: "Erasmus Leaders 2023" που πραγματοποιήθηκαν στις 27-28 Μαΐου 2023 στο Ζάππειο Μέγαρο από το Erasmus Student Network Greece.

Ο Παναγιώτης Καραγιαννάκης, Project Manager και ο Ανδρέας Μάντης, Recruitment Manager, παρουσίασαν στους συμμετέχοντες του Workshop τις τάσεις στο HR, τους κλάδους και τα επαγγέλματα που αναμένεται να έχουν μεγαλύτερη ζήτηση μέχρι το 2027, καθώς και πώς μπορούν να κάνουν με επιτυχία τα πρώτα βήματα στην αγορά εργασίας, πώς να θέσουν τους προσωπικούς τους στόχους και να διεκδικήσουν τη θέση εργασίας που τους ταιριάζει. 

Ακολούθησε μία παραγωγική και ενδιαφέρουσα συζήτηση στην οποία οι νεαροί φοιτητές και απόφοιτοι μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους από το διεθνές περιβάλλον το οποίο είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν μέσω του προγράμματος Erasmus, αλλά και τις ανησυχίες τους όσον αφορά τη συνέχιση των σπουδών τους και τις ευκαιρίες που έχουν να εργασθούν παράλληλα με αυτές.

Οι εκπρόσωποι της εταιρείας ενημέρωσαν τους συμμετέχοντες για τις ευκαιρίες part-time και full-time απασχόλησης που προσφέρει η εταιρεία σε εργαζόμενους χωρίς καμία προϋπηρεσία. Είναι γεγονός ότι περισσότεροι από 10.000 νέοι ξεκίνησαν την καριέρα τους, έλαβαν δηλαδή το πρώτο τους ένσημο από την  MANDYNAMIC.

x

αναφορά προβλήματος

η εμπειρία σας στην ιστοσελίδα είναι σημαντική για εμάς! αποστολή ανώνυμων στοιχείων χρήστη (?)
συμφωνώ με του όρους χρήσης